CunoaȘtem O metodĂ  EFICIENTĂ de a-Ți dezvolta afacerea ÎN CEL MAI SCURT TIMP


Logo Mind2Business - alb

Știai că poți să vinzi mai mult din reclamele făcute pe Facebook și Google fără să crești bugetele?


*****

Creează corect și rapid un profil de client online folosind tehnici simple de Programarea Neuro-Lingvistică

Abonează-te la newsletter și îți trimitem imediat pe email tehnica prin care poți să ajungi ușor la publicul tău țintă

Distribuie prietenilor tăi pe Facebook:

Înveți cum să ajungi la publicul tău țintă

P​rimești un set de intrebări specifice pe care sa le adresezi potențialilor clienți

Iți arătăm cum sa creezi fișa clientului tău ideal folosind o tehnică simplă

2 exerciții NLP care te vor ajuta să comunici eficient, nu doar să comunici

Vei avea o fișă a clientului ideal, adică un fișier în care știi totul despre el 


De ce trebuie să creezi un profil de client?

  • Scazi cheltuielile de marketing
  • Crești vânzările și profitul afacerii tale
  • Ai mai puțini clienți nemulțumiți
  • Ai mai puține retururi la produse
  • Ai un mesaj constant in toate materialele de promovare

Cine suntem noi?

Cornel Marcu

Psihoterapeut, Trainer NLP


"Sunt licențiat în Teologie și Psihologie și îmi aduc aminte faptul că m-a fascinat dintotdeauna comportamentul uman, iar studiul acestuia a devenit pentru mine un stil de viață.


”Docendo Discitur”


Tradus prin “Învață învățându-i pe alții”, acest motto personal m-a determinat să dezvolt o pasiune pentru educație și pentru depășirea propriilor limite.


Din 2007 am intrat în lumea afacerilor și de atunci am lucrat cu peste 3.700 de persoane în cursurile predate și organizate în domenii ca dezvoltare personală, comunicare, construirea de relații. Am fondat Asociația Leadership Today și cu ajutorul echipei extraordinare de voluntari aduc Conceptul TEDx în Constanța.


Cornel Marcu Trainer ITANLP

În 2005 am luat parte la primul meu curs de Programare Neuro-Lingvistică în timp ce urmam masterul în Terapii Cognitiv-Comportamentale la Universitatea Titu Maiorescu din București.


Atunci am primit și un prim răspuns important: schimbarea apare atunci când ești hotărât să faci un pas spre nou! Un an mai târziu, mă regăseam într-un studiu aprofundat al Programarii Neuro-Lingvistice, în urma căruia pasiunea mea de învățare și de punere în aplicare a cunoscut noi valențe.”

Cristian Ignat - antreprenor online

Cristian Ignat - antreprenor online

Cristian Ignat

Antreprenor online, NLP MasterSunt antreprenor de 17 ani și am implementat și construit câteva idei de afaceri frumoase în tot acest timp. În ultimii ani m-am axat mai mult pe comerțul online internațional, in special pe cel pe amazon.com  


Aici fac o treabă destul de buna, zic eu, chiar dacă am început aceasta afacere cu mai puțin de 3 ani in urma. Am avut doar in 2018 vânzari de aproape 800.000 USD și cred ca sunt unul dintre cei mai de succes selleri pe Amazon din România.


Am urmat atât cursul NLP Practitioner cât și NLP Master cu ceva ani în urmă și permanent am aplicat în viața personală și profesională metodele și instrumentele învățate. Încă de la primele întâlniri am fost fascinat de puterea pe care o are NLP-ul și am căutat continuu să învăț mai mult și mai bine.

Am folosit multe tehnici de Programare Neuro Lingvistică în afacerile mele în ultimii ani și am avut câteva rezultate incredibile. Mi-au permis să ajung de la o viață profesională în care lucram efectiv 16-18 ore zilnic, la o viață în care lucrez doar câteva ore pe zi la laptop, călătoresc prin toată lumea și pot să îmi aleg cam tot ce doresc să fac"

Cum ne-a ajutat pe noi NLPPe langă antreprenoriat, amândoi suntem pasionați de mulți ani de dezvoltarea personală. De-a lungul anilor am citit multe cărți pe acest subiect, am urmărit diverși speakeri motivaționali, am urmat cursuri și am lucrat cu noi înșine.  


Ce am observat amândoi este că toate aceste materiale te învață oarecum același lucru. Ce ar trebui să faci, cum ar trebui să fi și să te comporți pentru a avea rezultate atât pe plan personal cât și profesional. Dar tot timpul am avut impresia că lipsește ceva. La sfârșitul fiecarui curs sau carte terminată aveam sentimentul ală: "așa, și acum ce trebuie să fac?"


*****

 

Aici intervine Programarea Neuro Lingvistică. Spre deosebire de celelalte metode găsite NLP îți spune concret, pe pași, ce ai de făcut.

 

Ți-am scris câteva cuvinte despre NLP în materialul pe care l-am pregătit pentru tine despre cum să ajungi la clientul tău ideal. Suntem convinși că te va convinge și pe tine de eficiența acestei metode.


*****


Cornel a descoperit NLP în 2005 și a fost atât de fascinat de el încât 3 ani mai târziu studia NLP în Marea Britanie cu John Grinder (unul dintre cei 2 fondatori ai acestui domeniu) și iși lua diploma de trainer certificat ITA-NLP (Asociatia Internationala a Trainerilor NLP). De atunci organizează regulat cursuri de NLP în Constanța și București.


L-a ajutat să își dezvolte abilități in zona de comunicare, negocieri și vânzări ceea ce i-a permis să creeze cursuri de vânzări, workshopuri de public speaking, a organizat 3 ediții TEDx în Constanța și 20 de  Ediții NLP Practitioner.


Uite cum a fost pentru Cornel experiența de a învăță și a practica NLP:


La primul impact cu tehnicile din NLP pur și simplu am conștientizat cum pot să lucrez mai simplu cu mine și că de fapt toate resursele de care am nevoie pentru o viață echilibrată le am deja - trebuie doar să le accesez. Prima tehnică învățată a fost cum să îmi setez obiective și, mai ales, cum să le pun în aplicare. NU ȘTIAM atunci unde o să ajung! Cu câți oameni o să lucrez! Ce cursuri o să creez! Ce bine că am visat MARE 🙂


O altă tehnică care și-a dovedit relevanța în foarte multe situații, mai ales în viața de coach a fost să știu să adresez întrebări. Să depășești curiozitatea proprie și să te centrezi pe a ajuta interlocutorul să descopere aspecte despre viața lui, aspecte la care nu s-ar fi așteptat. Să îl ajuți să își extindă ”harta pe care o are asupra lumii!


*****


Cristi a aflat prima dată de NLP în 2013, iar un an mai târziu a devenit unul din cursanții NLP Practitioner a lui Cornel Marcu. Este un curs complex, care se ține în sală și care durează o perioadă destul de lungă de timp. I s-a părut atât de fascinant încât 2 ani mai târziu s-a înscris și la NLP Master, cursul pentru cei care vor să aprofundeze și mai mult tainele acestui domeniu.


"Am folosit tehnicile de comunicare eficientă învățate pentru a negocia prețuri și condiții avantajoase cu furnizorii din China, am folosit tehnicile de setare de obiective și “ecologie personală” pentru a ști întotdeauna ce vreu să obțin, instrumente cum este “tripla poziționare” pentru a mă pune în papucii clienților și a înțelege ce să le ofer și cum să o fac eficient" spune Cristi


Folosirea “hărții empatice” în identificarea clientului ideal, despre care ți-am vorbit în materialul pe care ți-l prezentăm, a avut unul din cele mai puternice efecte în afacerile noastre. Vorbind ”pe limba clienților nostri”, știind ce își doresc ei și care sunt problemele și provocările lor, ne-a ajutat permanent să avem recenzii foarte bune de la ei, să dezvoltăm produse pe placul lor și să le vindem mai mult. Te întrebi dacă este pentru tine? Este dacă:  • Ai un magazin online și îi faci reclame pe Facebook și Google.
  • Vinzi pe amazon.com sau alte platforme mari de retail..
  • Ești marketer profesionist sau amator.
  • Intentionezi să devii antreprenor online în viitorul apropiat.


Ce spun alții despre metoda folosită de noi?NLP-ul reunește trei domenii, neurologia, lingvistica și programarea

NLP-ul reunește trei domenii, neurologia, lingvistica și programarea, în speță, mintea umană și procesul de gândire, limbajul și impactul pe care acesta îl are asupra comunicării și strategia urmată pentru atingerea scopurilor, concretizată prin acțiunile și tacticile individuale.

Raluca Elena Ioniță Dincă //  Antreprenor

... aplicabile în viaţa de zi cu zi.

Exerciţiile pe care le-am făcut alături de ceilalţi cursanţi mi s-au părut geniale şi, cel mai important, aplicabile în viaţa de zi cu zi. Cornel Marcu este acel gen de trainer care ştie despre ce vorbeşte, ştie ce face şi este responsabil de o atmosferă plăcută. Te face să te simţi mulţumit că ai ales să fii acolo!

Andrei Amza  //  Blogger


Abonează-te la newsletter și îți trimitem imediat pe email tehnica prin care poți să ajungi ușor la publicul tău țintă

© 2019 Mind2Business. Toate drepturile rezervate.

Termeni de conditii | Politica de cookies